Wie zijn wij

Bij het lezen van onze naam denkt u mogelijk aan Italiaans design. Crivani uit Kasterlee, bij Turnhout staat echter voor een puur Belgisch product en de ontwerpen hebben soms meer design in huis dan vele Italiaanse ontwerpers. Sinds het jaar 2000 staan wij garant voor vernieuwing, innovatie en ontwerp van de hoogste kwaliteit.

Als kleinere interieurbouwer zijn we erin geslaagd naam te maken in de wereld van de grotere interieurspecialisten. Onze slogan: "Pure eenvoud en doordacht functioneel" spreekt dan ook voor zich. Pastorie- en klassieke stijlen behoren echter ook tot de mogelijkheden.

 

Bij interesse kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Sinds 2004 bestaan onze activiteiten, door een evolutie in de marktvraag, voor de helft uit totaalprojecten en totaalrenovaties. Dat wil zeggen dat we alles Van Afbraak tot Zwembad afwerken. Onze overige projecten zijn uitsluitend interieurwerkzaamheden die niet noodzakelijk samengaan met afbraak.

 

Dankzij een jarenlange samenwerking met een vast team kunnen wij een zeer strakke planning aanhouden en voor een goede opeenvolging van vakmannen zorgen. Dit staat dan weer garant voor een zo kort mogelijke tijdspanne waarin de werken uitgevoerd worden.

Crivani uit Kasterlee (Lichtaart): interieurbouwer voor badkamer, keuken & renovaties